Επιλογή Σελίδας
LILIANA IDRO

LILIANA IDRO

Νέο μοντέλο της EXTRAFLAME για το 2013 με όμορφο και μοντέρνο σχεδιασμό, η LILIANA IDRO, είναι μια σόμπα πέλλετ σύνδεσης στο κύκλωμα των καλοριφέρ που έχει την δυνατότητα να ζεστάνει έως και 655m3. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής, ενώ διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας με εύχρηστο χειροκίνητο σύστημα καθαρισμού. Με αυτόματη ή χειροκίνητη ρύθμιση της ροής του πέλλετ και τηλεχειριστήριο για τη ρύθμιση των λειτουργιών της όπως, η ισχύς της καύσης σε πέντε επίπεδα και ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός της. Έχει κρυφό αποσπώμενο σταχτοδοχείο στο κάτω μέρος της και πυρίμαχο κεραμικό κρύσταλλο με αντοχή έως 750°C. Εξωτερικά αποτελείται από κεραμικά και διατίθεται σε δύο χρώματα: Λευκό και Μπορντώ.

LUCREZIA IDRO

LUCREZIA IDRO

Η LUCREZIA IDRO είναι μια σόμπα πέλλετ σύνδεσης στο κύκλωμα των καλοριφέρ που έχει την δυνατότητα να ζεστάνει έως και 673m3 με ωφέλιμη θερμική ισχύ τα 23,5Kw. Τα πλεονεκτήματα αυτής της σόμπας σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας, είναι η πολύ μεγάλη απόδοση της που φτάνει τα 95% και το αυτόματο σύστημα καθαρισμού του εναλλάκτη θερμότητας. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής. Με αυτόματη ή χειροκίνητη ρύθμιση της ροής του πέλλετ, εβδομαδιαίο προγραμματισμό και τηλεχειριστήριο για τη ρύθμιση των λειτουργιών της όπως, η ισχύς της καύσης σε πέντε επίπεδα. Έχει κρυφό αποσπώμενο σταχτοδοχείο στο κάτω μέρος της και πυρίμαχο κεραμικό κρύσταλλο αντοχής έως 750°C. Εξωτερικά διατίθεται με ολόσωμη επένδυση από χειροποίητα κεραμικά σε τρία χρώματα: Λευκό, Κόκκινο και Μαύρο.

DIADEMA IDRO

DIADEMA IDRO

Νέο μοντέλο για το 2013 και πλέον η ισχυρότερη σόμπα πέλλετ για σύνδεση στο κύκλωμα των καλοριφέρ της EXTRAFLAME. Με μοντέρνο design η DIADEMA IDRO έχει την δυνατότητα να ζεστάνει έως και 810m3 με ωφέλιμη θερμική ισχύ που φτάνει τα 28,3KW. Με αυτόματη ή χειροκίνητη ρύθμιση της ροής του πέλλετ, εβδομαδιαίο προγραμματισμό και τηλεχειριστήριο για τη ρύθμιση των λειτουργιών της, όπως η ισχύς της καύσης σε πέντε επίπεδα. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής, ενώ διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας με εύχρηστο χειροκίνητο σύστημα καθαρισμού. Έχει κρυφό αποσπώμενο σταχτοδοχείο στο κάτω μέρος της και πυρίμαχο κεραμικό κρύσταλλο αντοχής έως 750°C.Εξωτερικά η επένδυση της είναι από χειροποίητα κεραμικά και διατίθεται σε δύο χρώματα: Λευκό και Κόκκινο.

DIADEMA ACS IDRO

DIADEMA ACS IDRO

Η DIADEMA ACS IDRO, είναι επίσης νέο μοντέλο για το 2013 και η ισχυρότερη σόμπα πέλλετ μαζί με την DIADEMA IDRO για σύνδεση στο κύκλωμα των καλοριφέρ. Ξεχωρίζει από όλες τις σόμπες τις κατηγορίας της, καθώς είναι η μοναδική που διαθέτει σύστημα στιγμιαίας παραγωγής νερού για οικιακή χρήση. Έχει την δυνατότητα να ζεστάνει έως και 810m3 με ωφέλιμη θερμική ισχύ που φτάνει τα 28,3KW. Με αυτόματη ή χειροκίνητη ρύθμιση της ροής του πέλλετ, εβδομαδιαίο προγραμματισμό και τηλεχειριστήριο για τη ρύθμιση των λειτουργιών της, όπως η ισχύς της καύσης σε πέντε επίπεδα. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής, ενώ διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας με εύχρηστο χειροκίνητο σύστημα καθαρισμού. . Έχει κρυφό αποσπώμενο σταχτοδοχείο στο κάτω μέρος της και πυρίμαχο κεραμικό κρύσταλλο αντοχής έως 750°C. Εξωτερικά η επένδυση της είναι από χειροποίητα κεραμικά και διατίθεται σε δύο χρώματα: Λευκό και Κόκκινο.

Εγγραφείτε στοNewsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε προσφορές και ειδήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας

Επιτυχής Εγγραφή